Kljuke za notranja vrata Hoppe

KLJUKE HOPPE ZA NOTRANJA IN VHODNA VRATA

Kljuke za NOTRANJA VRATA HOPPE odražajo kvaliteto, estetiko in funkcijo, katera odigra glavno vlogo pri odpiranju vrat. Zato izbira kljuke mora nuditi visoko pričakovane ergonomske oprijemljivosti v dlani roke, elegantnost s katero boste lahko ponosni tudi med drugimi in dolgoletno funkcijo upravljanja z vrati. Kvalitetne kljuke za vrata poleg naštetih stvari morajo ponujati dolgo življenjsko dobo in garancijo površinske obdelave, nikakor pa ne smejo škripati ali na bilo kakšen način povzročati hrupa med samim odpiranjem vrat v prostore. Mizarstvo Oblak Boštjan Žiri poleg vratnih kljuk nudi dobavo in vgradnjo notranjih vrat po meri, unikatna notranja vrata si lahko s klikom ogledate v galeriji slik: pester izbor vrat  z masivnim podbojem.

Kljuke za LESENA VHODNA VRATA, želite menjavo vrat vključno s kvalitetno montažo dobavo varnostne garniture za vhodna vrata, ponujamo ugodno in zanesljivo prodajo vratne kljuke, kvalitetne obdelave in vrhunskega dizajna. Vratne kljuke Hoppe odražajo odlično funkcijo in dolgoletno garancijsko dobo. Montirane so lahko na naša unikatna masivna vhodna vrata s sistemom tro točkovne ključavnice, kjer je razmak med trnom in cilindričnim vložkom 92mm.  S klikom na povezavo si oglejte spekter kljuk in varnostne garniture za vrata v vašo hišo. VARNOSTNE GARNITURE Hoppe ne nudijo le udobja ampak kvalitetno funkcijo pri vsakodnevnem odpiranju vrat.

SAMO ZA VAS SMO PRIPRAVILI AKCIJSKE CENE VRATNIH KLJUK oglejte si našo ponudbo

V ponudbi kljuk nudimo še:

  • varnostne garniture za VHODNA VRATA  in držala različnih oblik
  • vstopne ročaje za drsna vrata v steno ali ob steni
  • klasične in varnostne pololive Secustic za OKNA

NOVO V PONUDBI KLJUKE TUPAI

Pestra izbira vratne kljuke Tupai, nižji, srednji in visoki cenovni razred kljuke za vrata z moderno obliko. Design kljuk Swarovski odraža estetiko za notranja vrata.
S klikom na sliko poglejte katalog kljuk za vrata Tupai in cene kljuk za lažjo izbiro.

 

 

 

 

 

 Copyright ©

HOPPE RESISTA:

Pomeni garancija 10 let na površinsko obdelavo vratne kljuke. Kljuke za vhodna vrata nudijo certifikat varnosti proti vlamljanju.

Vse vratne kljuke so kvalitetne, lahko so barvane na aluminij, inox izvedbe ali medeninaste polne v različnih barvnih odtenkih. Pomen Resista je garancijska doba vratne kljuke 10 let na obdelavo. Naša ponudba poleg vrat izdelanih po meri vsebuje pestro izbiro kvalitetnih kljuk HOPPE. Izbirate lahko med različnimi barvami, obdelavami in modeli vratnih kljuk. Rozete so lahko enojne, deljene okrogle in deljene pravokotne, ki povdarjajo modernost vrat. Vodilno podjetje Hoppe se je pri vgrajevanju kljuk in dodatkov za vrata in okna izkazalo kot zelo kvalitetno v naši praksi, zato jih tudi iz naše strani priporočamo.

Kljuke za notranja vrata

KLJUKE IZ NERJAVEČEGA JEKLA (INOX)

Kljuke iz inox-a so primerna za vse vrste prostorov. Nudijo nam bogat izgled in kvaliteto materiala, ki ga je mogoče tudi dodatno negovati. Praske, ki se s časoma naredijo jih lahko enostavno popravimo. Kljuke in ročaji iz nerjavečega jekla pa so primerni za zunanja vhodna vrata, saj ne rjavijo.

NOTRANJA VRATA IN VHODNA VRATA IZDELAVA PO MERI

V podjetju mizarstvo Oblak Boštjan Žiri izdelujemo notranja vrata po naročilu, trudimo se zadovoljiti še kako zahtevno stranko. Nudimo pester izbor notranjih vrat in vhodnih vrat izdelanih v unikatnem dizajnu. Poleg vratne kljuke HOPPE ponujamo izdobavo vratnih kljuk drugih proizvajalcev kot so:

  • HOPPE (inox držala, kljuke, pololive, utopni ročaji, bunke, RESISTA 10 let garancije na obdelavo)
  • VOVKO (vratne kljuke in varnostne garniture, Rossetti, Ghidini, Colombo, Olivari, Mandelli, Intersteel)
  • TUPAI ali URFIC
  • LAMPIČ
  • JADO
  • MARCHESI
  • SOLIDO

Pester izbor kljuk in vrat na enem mestu:

HOPPE BARVE KLJUK IN OBDELAVA MATERIALA

Vratne kljuke ponujajo veliko modernih in klasičnih oblik ter različne vrste materiala. Osnovna surovina za vratne kljuke uporabljajo mesing (medenina), aluminij, inox. Obdelave materiala izdelajo s pomočjo avtomatiziranih strojev, nekaj pa še vedno ročno. Finalna zaščita kljuk in rozet je v različnih barvah ali pa zapečejo barve na kljuko, možnosti so tudi črne kljuke s patino sive ali podobno. Ker je v finalni izvedbi veliko oznak in barv si na spodnji povezavi lahko pogledate oznako za barvo in iz katerega materiala je kljuka narejena.

Vrsta obdelave in naziv kljuke z oznakami dobite tukaj:

Kljuke Hoppe