Modeli vhodnih vrat

Modeli moderna vhodna vrata

> ogled slik (moderna vhodna vrata)

Unikatno izdelana masivna vhodna vrata si lahko lahko ogledate v naši galeriji vrat, ki je razdelana na več različnih izgledov. Vsak model vhodnih vrat prilagodimo želji kupca po meri. Masivna vhodna vrata se razlikujejo glede na dizajn, ki si ga želite ustvariti na vaši hiši. Pri nas nudimo unikatna vhodna vrata narejena po naročilu. Lesena vhodna vrata delimo na:

  • moderna vhodna vrata (vrhunska toplotno izolirana vhodna vrata v sendvič konstrukciji)
  • lesena vhodna vrata klasik (podeželjska vrata iz masivnega lesa)
  • rustikalna vhodna vrata (za brunarice ali lesene hiše)
  • vrata za pasivne hiše
  • masivna garažna vrata (dvokrilna)
  • dvižna garažna vrata (sekcijska vrata iz lesa)

Modeli lesena vhodna vrata klasik

> ogled slik (masivna vhodna vrata)

Prikazujejo osnovne različice vhodnih vrat narejenih iz masivnega lesa, ki so že vrsto let v modi slovenjskega podeželjskega trenda. Vsaka vhodna vrata narejena v Mizarstvo Oblak Boštjan Žiri pa lahko iz osnovnih različic spremenimo v vašo osebno videzno podobo. Modele vhodnih vrat prilagodimo mersko in dizajnersko tako, kot ustreza vam in vašim objektom.

Modeli rustikalna vhodna vrata

> ogled slik (rustikalna vhodna vrata)

Masivna rustikalna vhodna vrata predstavljajo izdelek narejeni po klasičnem mizarskem sistemu del, ki so ga uporabljali že naši predniki. Rustikalna vhodna vrata imajo sodobne sisteme tesnenja, več točkovno zaklepanje (automatik) barve prilagojene obstoječemu stanju drugega stavbnega pohištva ali po naši standardni barvni karti. Okovje za vrata je nastavljivo, masivni les za vrata vsebuje sistem več slojno lepljene, kar pripomore manjšemu delovanju lesa. Rustikalna vrata lahko ohranjajo videz postaranega lesa s sistemom krtačenja vrat. Pri tovrstni izdelavi vrat v veliki meri uporabimo kovano kroparsko okovje. Vhodna vrata v rustičnem stilu se največkrat kopira glede na obsoječe stanje, zato model prilagodimo takemu videzu po vaši želji.