Vhodna vrata

Unikatna lesena vhodna vrata za vaš dom

Poleg ostale notranje opreme nudimo pestro izbiro unikatnih lesenih vhodnih vrat, na voljo v različnih vrstah lesa. Izbirate lahko med prijetnimi barvami in kvalitetnimi dodatki. Za vas nudimo kvalitetna vhodna vrata po naročilu, mersko, oblikovno prilagojena vhodna vrata so pravi razlog za naročilo vrat v Mizarstvo Oblak Boštjan Žiri. Pred vašo odločitvijo za nakup vhodnih vrat nudimo strokoven nasvet, priprava ponudbe, izris vhodnih vrat v razmerju z upoštevanjem velikosti realnega razmerja (proporc).

Pomembne informacije za nakup vhodnih vrat

Vhodna vrata predstavljajo prvi pogled, ki ga ponudimo obiskovalcu ali mimoidočim sprehajalcem. Zato menimo, da poleg funkcije popestrimo tudi izgled. Dizajn vrat moramo prilagoditi osnovni zunanjosti vaše hiše, oglejte si osnovne modele vhodnih vrat. Za pridobitev ponudbe morate navesti osnovne zidarske dimenzije, željo po obliki in barvi novih vhodnih vrat po meri. Poleg oblike vrat je pametno navesti ali bodo vrata imela odprtino za steklo in kakšne oblike stekla v izdelku želite. Če vam ni odveč lahko iz spletne strani Mizarstvo Oblak Boštjan shranite sliko željenih vrat in nam jo posredujete preko email naslova.

Dejavniki, ki vplivajo na cene vaših vhodnih in notranjih vrat

Vhodna vrata lahko izbirate glede na vrsto materialov, oblike, katere ustrezajo vašemu okolju in domu v katerem živite. Cena vhodnih vrat ne igra bistvene vloge, če pomislimo na dobo, zunanje vplive, ki jih vhodna vrata prenašajo preko celega leta, bolj kot cena je pomembno dolgoročno zadovoljstvo s tesnenjem in uporabo vrat. Pri nas se v praksi izdelave vrat izkazuje velika prednost pred konkurenco v kvaliteti barve, možnosti izbire med različnimi modeli vrat in podpori, ki jo zagotavljamo svojim kupcem. Dolgoročno lahko vhodna vrata po potrebi barvno osvežimo, nastavimo. Cenik lesenih vhodnih vrat po naročilu oblikujemo glede na zahteve, ki so iz vaše strani zaželjene. Pri vsakem izdelku je iz vidika cene najbolj pomembna oblika vhodnih vrat, barva, cenovni razred vgrajenega okovja oziroma surovine, ki je za izdelavo potrebna. Seveda določa ceno vrat tudi velikost zidarskih odprtin in oddaljenost lokacije, kjer se vaša nova vhodna vrata vgrajuje. V Mizarstvu Oblak Boštjan med drugim poskrbimo za odstranitev starih vrat in po potrebi odvoz na deponijo.  Trendi notranjih in vhodnih vrat kažejo na ravne, enostavne linije z rahlo zaobljenimi robovi. Panti vrat so v veliki meri  vidni 3D nastavljivi ali skriti, saj trg ponuja različna moderna okovja, ki se odlično podajajo k izdelku, hkrati pa omogočajo kvalitetne nastavitve, ki so za vsa vrata še kako pomembna. Krivljenje vhodnih pvrat preprečimo z znanjem in tehnologijo dela, ki jo imamo. Naša vhodna vrata po meri odlikujejo kakovost, upoštevanje rokov in želje naročnika, kvalitetna toplotna, zvočna izolacija, večtočkovni sistemi zaklepanja in možnost prilagoditve še kako zahtevnih detajlov. Dolgoletne izkušnje na področju izdelave vrat pa nas vodijo v zadovolstvo, ki ga občutite.

Varnost vhodnih vrat, tesnenje zvoka in toplotna prehodnost

Varnostna vhodna vrata narejena iz lesa ponujajo domačnost, enostavnost, kvaliteto zapiranja in varovanja pred vlomi. Osnova za varnostna vrata temelji na večtočkovnih sistemih zaklepanja, ki so pri nas samoumevna in uporaba varnostnih stekel termopan (dvo ali tro slojni). Uporabljamo 3 točkovno zaklepanje GU Automatik, ki skrbi za vsakokratno tri točkovno vpetje vrat, ne glede na to ali so vrata zaklenjena ali ne. Poleg varnostne ključavnice pa namestimo še varnostno kljuko HOPPE, ki vsebuje vse potrebne certifikate. Tesnenje zvoka zagotovimo s kvaliteto same montaže kakor z dvojnimi tesnili, ki so nameščeni na vrata, masivni podboj. Prehod toplote preprečimo s kvalitetnimi izolativnimi materiali in samim lesom, ki je osnovna surovina za izdelavo vrat. Krivljenje lesenih vrat preprečujemo z znanjem lepljenja lesa in uporabo kakovostnih materialov, ki so na voljo. Osnovna surovina za izdelavo vrat predstavlja les, ki pa mora biti posekan v dobi stare lune, smo ena redkih proizvajalcev, ki na to še vedno gleda, s tem podaljšamo trajnost izdelka hkrati pa omejimo delovanje lesa.

Finalna zaščita vhodnih vrat

Barvanje vhodnih vrat po meri zajema končno delo, ki je še kako pomembno. Če ste se odločili za izdelavo lesenih vhodnih vrat pomeni, da dolgoročno potrebujete nego vrat, s katero sloju barve podaljšate življenjsko dobo. Marsikaterega kupca pri lesu zmoti vzdrževanje vrat, ki je vsekakor delikatna stvar saj dandanes nimamo časa za barvanje lesa. Kljub temu moramo poudariti, da lesen izdelek zaščitimo kvalitetno in njegova zaščita iz prakse traja med 8 in 15 let brez vzdrževanja, seveda je odvisno koliko so vrata izpostavljena vremenskim vplivom, namakanjem dežja, sonca, vlage… Pri nas obarvamo les z dvokomponentnimi debeloslojnimi barvami, kar pomeni večja trdota barve (manj občutljiva na praske) predvsem pa kakovostni sistem vzdrževanja, saj lahko sami obnovite sloj barve s čopičem ali valčkom med tem ko se pri konkurenci izdelovalcev vhodnih vrat to ne da narediti iz vaše strani. Sistem barvanja temelji na štirih različnih postopkih nanašanja komponent, ki jih avstrijski proizvajalec Adler predpisuje. Lesena vhodna vrata vam po potrebi  vzdržujemo namesto vas.

Demontaža in vgradnja vhodnih vrat

Montaža vhodnih vrat po meri obsega popolno storitev, ki jo nudimo za vse naše naročnike. Poleg izdelave lesenih vrat poskrbimo za natančno izmero in vgradnjo vrat v vaš dom, saj le tako lahko zagovarjamo in garantiramo obljubljeno kvaliteto izdelkov iz našega programa. Nudimo vam prevoz vrat, demontažo starih vrat in montažo novih vrat vključno z odvozom starih na deponijo.