Moderna vhodna vrata po meri

Moderna vhodna vrataModerna vhodna vrata po meri vam zagotavljajo varnost v zavetju lastnega doma ter estetski dizajn po vaših željah. Rustikalna notranja vrata z masivnim podbojem vam lahko izdelamo hitro ter ugodno, poleg tega pa vam nudimo tudi kvalitetno izdelavo atraktivnih kuhinj po meri ter drugega modernega pohištva po naročilu. Lesena vrata, vhodna ali sobna, so izjemno enostavna za vzdrževanje, poleg tega pa se lahko odločite tudi za steklene dodatke različnih oblik in barv ter za klasične ali rustikalne kljuke za moderna vhodna vrata.

Moderna lesena vhodna vrata po meri

Prenavljate svoj dom ali se morda lotevati novogradnje? Potem ste pri nas na pravem mestu! Mizarstvo Oblak Boštjan poskrbi, da boste našli popolna lesena vrata, vhodna ali sobna, ter atraktivne moderne kljuke za želena masivna vrata. Poleg modernih vhodnih vrat po meri vam nudimo tudi izdelavo trpežnih lesenih vrat za brunarico, ki jih prilagodimo vašim osebnim specifikam ter estetskim željam. Masivna lesena vrata za brunarico lahko izberete v enokrilni ali dvokrilni izvedbi, cena lesenih vrat po meri pa je odvisna od vrste samega lesa ter izbranega modela modernih vhodnih vrat. V primeru, da imate kakšna vprašanja glede same izdelave pohištva po meri pa se le obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali!

Rustikalna lesena vrata za brunarico

Rustikalna notranja vrata z masivnim podbojem, ki vam jih lahko po naročilu izdelamo v Mizarstvu Oblak Boštjan, so idealna lesena vrata za brunarico, saj izredno dobro tesnijo ter so zaradi kovinske ojačitve tudi izjemno trpežna. Moderna lesena vhodna vrata bodo tako za nizko ceno estetsko popestrila vaš dom ali počitniško hišico, in sicer v skladu z vašimi osebnimi predstavami ter željami. V lesena vrata, vhodna ali sobna vrata, lahko po naročilu vgradimo tudi posamezne steklene ornamente različnih barv in oblik. Če torej iščete masivna lesena vrata za brunarico ali atraktivna sobna vrata po meri, si le oglejte našo spletno ponudbo! Zagotovo boste našli kaj po vaših potrebah!