Nova vrata in kljuke Hoppe

Kaj je lepšega kot kupiti nekaj kar nas osrečuje in nam daje občutke zadovoljstva. Leseni izdelki na tak način prepričujejo marsikoga, saj je le to zaključni del opreme vsakega stanovanja ali hiše. Nova notranja vrata cena so primer take prakse, ki niso le estetsko narejeni izdelki ampak zagotavljajo še tesnenje hrupa in tesnenje zvoka. Le kako bi preprečili hrup v stanovanju brez kakovostnih vrat ? Nova vrata izdelana po trendih sedanje tehnologije zagotavljajo dovršenost mizarskega dela, saj na vsak način predstavljajo kakovostno funkcijo odpiranja, zapiranja in design, katerega bodo občudovali prav vsi obiskovalci vašega doma. Lepa notranja vhodna vrata še zdaleč niso edina možnost za kakovostno ureditev stanovanja, poleg tega vsak prostor lahko primerno obogatimo z elementi pohištva kateri v prostoru zagotavljajo ustrezno dekoracijo in funkcijsko uporaben prostor za spravilo vsakdanjih stvari. Pohištvo izdelano po meri tako za vas zapolni vsak kot in vsak centimeter prostora, kateri so zelo pomembni še zlasti v majhnih stanovanjih. Cenik vrat po naročilu nudi veliko možnosti izbire po katerih lahko opremite stanovanje zato si oglejte našo ponudbo izdelkov.

 

KLJUKE ZA NOTRANJA VRATA

Kljuka Hoppe Dallas inox, vratne kljuke in katalog kljuk za vrata

Vratne kljuke se že v sami osnovi ločijo na bolj klasične in varnostne. Kljuke za notranja vrata v veliki meri naredijo izdelek še lepši, lahko so enostavne kljuke z enojnim ščitom ali pa se v kvadratni obliki prilegajo modernim sistemu izdelave vrat. Ščit kljuke kateremu pravimo pravilno slovnično (rozeta) je lahko deljena na zgornji in spodnji del ali pa je enojna, katera je povezana med zgornjim in spodnjim delom ključavničnega vložka na vratih. Pomembno je predvsem pri deljenemu ščitu, da je le ta pritrjen v vrata s posebnimi zatiči katerega v vratno krilo zavrtamo in ga hkrati fiksiramo na krilo. Proizvajalec kljuk Hoppe ali Tupai ima odlično rešene fiksirne elemente kateri skrbijo za kakovostno montažo kljuk in tudi delovanja v sami funkciji. Kljuke Hoppe v osnovi predstavljajo kakovost kljuk in design pri katerem ne zanemarjajo kvalitete obdelave kovin. S ponosom lahko povemo, da se kljuke Hoppe dolgoročno obnesejo zelo dobro in  poleg tega tudi podjetje Hoppe Italija podaja 10 letno garancijo na določene modele kljuk proti obrabljenosti z oznako (R) Resista.

KLJUKE ZA VHODNA VRATA

Za razliko se kljuke notranjih vrat ločijo od varnostnih garnitur po robustnosti in zunanjim izgledom ščita. Varnostna garnitura za vhodna vrata predstavlja v veliki meri enojni ščit, kateri skrbi za popolno funkcijo odpiranja vrat. Iz zunanje strani na vhodna vrata lahko namestimo držalo ali kljuko zunaj in znotraj prostora.  Na lesena vhodna vrata lahko montiramo držalne palice ali osnovne kljuke z gumbom zunaj in v notranjosti prostora namestimo navadno kljuko. Držala vhodnih vrat lahko vsebujejo med drugim čitalec prstnih odtisov, kateri nam brez uporabe ključev omogoča odpiranje glavnih vrat. Modeli vratnih kljuk se razlikujejo po obliki, zato priporočamo ogled kljuk iz našega kataloga ali slike, s pomočjo katerih lahko izberete prave oblike za vaš okus.