Vhodna vrata po naročilu

Vhodna vrata vam pri Mizarstvu Oblak Boštjan izdelamo po naročilu ter pri tem upoštevamo vse vaše estetske preference ter druge specifike. V naši pestri ponudbi klasičnih dizajnov tako lahko izbirate med lesenimi vhodnimi vrati za stanovanja, masivnimi garažnimi vrati, notranjimi vrati s steklom ter drugimi modeli za sobna in vhodna vrata. Montaža lahko poteka v enokrilni ali dvokrilni izvedbi, prav tako pa vam lahko izdelamo prehodna, nihajna ali drsna lesena notranja vrata po meri.

Vhodna vrata

Masivna vhodna vrata: montaža ter izdelava po meri

Lesena vhodna vrata za stanovanja vam zagotavljajo maksimalno varnost, saj imajo izredno masivne podboje ter ojačan okvir. Na vašo željo se lahko dodajo tudi stekleni ornamenti različnih barv in oblik ter kukalo na standardni višini. Naša pestra ponudba vključuje vse: trpežna garažna vrata, lesena vrata za klet rustikalna lesena notranja vrata ali masivna vhodna vrata. Montaža poteka hitro in enostavno, vzdrževanje pa je prav tako izjemno lahko, saj se za čiščenje priporočajo zgolj mila čistila ter mehke krpe. Prav tako izdelujemo kvalitetno pohištvo po naročilu, ki ga vselej popolnoma uskladimo z vašimi osebnimi preferencami in meritvami.

Rustikalna lesena notranja vrata

Klasična notranja vrata iz javoraČe iščete kvalitetna ter natančno izdelana rustikalna lesena notranja vrata ali masivna vhodna vrata, ste pri nas na pravem mestu, saj vam nudimo montažo in izdelavo po izjemno nizkih cenah. Lahko izbirate tudi med različnimi klasičnimi in modernimi dizajni lesenih notranjih vrat s steklom, kjer v vrata vgradimo majhne steklene ornamente različnih barv in oblik. Pri Mizarstvu Oblak Boštjan vam torej hitro in natančno izdelamo vso pohištvo po meri, naj gre za kuhinje po naročilu ali moderna vhodna vrata. Montaža poteka hitro ter na podlagi prej narejenega natančnega izrisa stanovanja, po dogovoru pa lahko vgradimo tudi celotno belo tehniko. Če se lotevate renovacije ali povsem nove gradnje, nas torej le obiščite ali pa si oglejte našo spletno ponudbo!