Moderno pohištvo po meri

Moderno pohištvo po meri vam pri našem družinskem podjetju Mizarstvo Oblak Boštjan izdelamo hitro ter po nadvse ugodni ceni. Če se odločate za novogradnjo vašega stanovanja ali morda želite le manjšo adaptacijo ter si želite privoščiti moderno kuhinjo ali rustikalna notranja vrata, vam jih najceneje izdelamo prav pri nas. Masivna moderna notranja vrata vam lahko izdelamo v enokrilni ali dvokrilni izvedbi, prav tako pa se lahko odločite tudi za drsna ali nihajna sobna vrata ter za masivna garažna vrata po meri ali trpežna lesena vrata za klet. Pri nas boste našli vse na enem mestu, zato si le oglejte našo pestro ponudbo!

Moderno pohištvo po vašem okusu

Masivna moderna notranja vrata lahko izdelamo v različnih modelih ter iz različnih vrst lesa. Pri lesenih notranjih vratih iz našega cenika najpogosteje uporabljamo les smreke, jelke, macesna in hrasta, masivna vrata pa dodatno okrepimo še z jeklenim ogrodjem. Pri nas lahko poleg rustikalnih notranjih vrat najceneje dobite tudi drugo kvalitetno moderno pohištvo, kot so na primer moderne kuhinje po naročilu, varne otroške sobe ter vsa druga kvalitetna stanovanjska oprema. Pri izbiri in postavitvi modernega pohištva vam lahko pomagamo z natančnim izrisom vašega stanovanja, poleg tega pa lahko posamezno moderno kuhinjo ter drugo pohištvo po naročilu vselej prilagodimo vašim osebnim predstavam in potrebam.

Moderna kuhinja

Rustikalna ali moderna notranja vrata

Moderna kuhinja potrebuje tudi moderna notranja vrata ter drugo moderno pohištvo po meri in pri nas lahko naročite kvalitetno pohištvo po naročilu natanko po svojih specifikah ter v želenem dizajnu. Za različne modele lesenih notranjih vrat si le oglejte naš pester cenik, v primeru dodatnih vprašanj glede našega modernega pohištva pa se le obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali. Natančno izdelana funkcionalna moderna kuhinja po naročilu lahko vaš dom spremeni v sanjsko stanovanje, zato nikar ne oklevajte, temveč si le oglejte našo spletno ponudbo!