Notranja vrata po naročilu

Notranja vrata po naročilu vam v našem Mizarstvu Oblak Boštjan izdelamo hitro ter za izredno ugodno ceno. Pri naročilu lahko izbirate med različnimi modeli sobnih vrat kot so notranja vrata s steklom, masivna lesena vrata za klet ali rustikalna notranja vrata. Po naročilu vam lahko izdelamo enokrilna ali dvokrilna sobna vrata, vi pa si lahko iz naše pestre ponudbe modernih ter klasičnih kljuk izberete dizajn po svojem okusu.

Moderna in kvalitetna notranja vrata s steklom po naročilu

Klasična notranja vrata iz jelše.Se lotevate novogradnje ali morda želite le adaptirati vaš dom? Potem ste pri nas na pravem mestu! Natančno po vaših merilih vam namreč izdelamo notranja vrata po naročilu, ki jih na vašo željo lahko okrasimo tudi z različnimi steklenimi ornamenti vseh barv in oblik. Notranja vrata s steklom bodo tako popestrila vaš dom, kot dodatek pa je možna tudi izbira dodatne osvetlitve vaših lesenih vrat po meri. Notranja vrata iz masivnega lesa lahko torej povsem prilagodimo vašim osebnim predstavam in željam, za lažjo predstavo o prenovi pa vam nudimo tudi natančen izris notranjih vrat ter drugih prostorov po naročilu, s čimer vam želimo olajšati pravilno izbiro lesenih vrat za klet, za brunarico ali popolnih sobnih vrat po vašem okusu.

Rustikalna masivna lesena vrata za klet

Masivna lesena vrata za klet lahko prav tako vsebujejo različne steklene ornamente, sama notranja vrata pa lahko naredimo iz različnih vrst masivnega lesa. Pri izdelavi notranjih vrat s steklom po naročilu večinoma uporabljamo les smreke, jelke, macesna ali hrasta, ki ga dodatno ojačamo s kovinskim okovjem. Prav tako vam lahko izdelamo masivna garažna vrata, trpežna lesena vrata za klet, rustikalna notranja vrata s steklom ter drugo pohištvo po meri. Če iščete zanesljivo mizarstvo, ki bi za vas hitro, ugodno ter nadvse kvalitetno izdelala moderno pohištvo po naročilu, si le oglejte našo spletno ponudbo ali pa se kar osebno obrnite na nas in zagotovo boste našli kaj po svojih potrebah.