Pohištvo po meri v moderni ali rustikalni izvedbi

Pohištvo po meri lahko vaš dom spremeni v popolno stanovanje, ki ste si ga od nekdaj želeli, zato nikar ne odlašajte, temveč si le poglejte našo spletno ponudbo! naše družinsko podjetje Mizarstvo Oblak Boštjan se ukvarja s kvalitetno izdelavo lesenih vhodnih vrat za stanovanje, kuhinj po naročilu ter izdelavo drugega modernega pohištva po meri, ki ga vselej lahko natančno prilagodimo vašim specifičnim potrebam. Prav tako izdelujemo masivna lesena notranja vrata iz različnih vrst lesa ter z možnostjo izbire dodatnih steklenih ornamentov. Pri izbiri ustreznega modela rustikalnih lesenih notranjih vrat smo vam na voljo postavili tudi različne kljuke za notranja vrata Hoppe, da lahko izberete popolna sobna vrata po vašem okusu.

Kvalitetno pohištvo po meri v skladu z vašimi željami

Pohištvo po meriPotrebujete nova masivna lesena vhodna vrata za stanovanje ali morda razmišljate o nakupu moderne kuhinje po naročilu? Pri izbiri ustreznega pohištva po meri je ključnega pomena, kako bo izdelano pohištvo izgledalo v prostoru ter kako doseči njegovo maksimalno funkcionalnost. Mizarstvo Oblak Boštjan vam zato nudi izris modernih kuhinj po meri ter drugih stanovanjskih prostorov, s čimer vam olajšamo predstavo postavitve pohištva po naročilu, na vašo željo pa lahko prav tako vgradimo tudi celotno belo tehniko. V naši pestri ponudbi boste zasledili številne klasične in rustikalne modele lesnih notranjih vrat, poleg tega pa izdelujemo tudi kljuke za notranja vrata v različnih dizajnih ter nudimo možnost izbire dodatnih steklenih ornamentov za vaša lesna notranja vrata za klet ali druge stanovanjske prostore.

Rustikalna lesena sobna vrata in moderne kljuke za notranja vrata

Pohištvo po meri vam omogoča možnosti opreme vašega stanovanja natanko po vaših osebnih preferencah in estetskih željah. Pri našem podjetju vam zato hitro in ugodno izdelamo moderne kuhinje po meri, rustikalna sobna notranja vrata ali masivna garažna vrata, poleg tega pa se lahko odločate tudi med različnimi dizajni in barvami kljuk za notranja vrata. Kljuke za notranja vrata vam lahko ponudimo v klasični ali rustikalni izvedi ter iz različnih materialov, vse od aluminijastih pa do medeninastih kljuk v različnih barvnih kombinacijah. Če se torej odločata za prenovo vašega stanovanja ali pa morda načrtujete novogradnjo, potem si le oglejte našo spletno stran in zagotovo boste naši ustrezne dizajne modernega pohištva po meri. V nasprotnem primeru pa se le obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali!