Otroške sobe po meri

Otroške sobe po meri vam omogočajo, da vašim najmlajšim opremite popolno sobo z vsem ustreznim modernim pohištvom po meri. Izbirate lahko med kvalitetnimi lesenimi in umetnimi materiali ter različnimi možnostmi oblikovanja in montaže. Poleg izdelave otroških sob po meri pri Mizarstvu Oblak Boštjan prav tako izdelujemo spalnice, dnevne sobe in kuhinje po meri ter vgradne omare, lesene postelje, pisarniško pohištvo ter drugo moderno pohištvo po meri. Izdelamo pa vam lahko tudi lesena sobna vrata, rustikalna notranja vrata ali masivna garažna vrata, in sicer v enokrilni, dvokrilni, nihajni ali drsni izvedbi.

Kuhinje, spalnice, predsobe in otroške sobe po meri

Se lotevate adaptacije vašega stanovanja ter iščete nekoga, ki bi vam natančno izdelal kuhinjo ali otroške sobe po meri? Potem je Mizarstvo Oblak Boštjan pravi odgovor za vas! V našem družinskem podjetju vam hitro in ugodno izdelamo kvalitetno pohištvo po meri, naj bo to lesena postelja, pisarniško pohištvo ali lesena sobna vrata. Lesena postelja ter drugo moderno pohištvo po meri, ki je narejeno iz lesa, je lahko iz smrekovega, hrastovega, macesnovega ali kakšnega drugega lesa, v notranja vrata pa poceni lahko vgradimo tudi majhne steklene ornamente različnih barv in dimenzij. Rustikalna notranja vrata s steklom bodo tako v skladu z vašimi lastnimi željami popestrila vaš dom.

Rustikalna lesena postelja ter drugo moderno pohištvo po meri

Lesena posteljaMladinske in otroške sobe po meri vselej prilagodimo vašim osebnim meritvam ter estetskim preferencam. Kot dodatno pohištvo po naročilu lahko izdelamo kvalitetno leseno posteljo, pisalno mizo s predalnikom ter trpežne vgradne omare. Tudi masivna notranja vrata vam poceni izdelamo ter zmontiramo, na vašo željo pa se lahko dogovorimo tudi o natančnemu izrisu vašega stanovanja ter o vgradnji bele tehnike. V primeru, da se odločate za izdelavo spalnic, dnevnih sob, predsob, kuhinj in otroških sob po meri, se torej le obrnite na nas in z veseljem vam bomo ustregli!