Notranja vrata po vašem okusu

Notranja vrata, ki jih izdelamo v Mizarstvu Oblak Boštjan, imajo masivne, dodatno ojačane podboje ter kompaktna, trpežna vratna krila. Lesena masivna vrata lahko izdelamo iz različnih vrst lesa, najpogosteje pa uporabljamo les smreke, jelke, macesna ali hrasta. V gladka notranja vrata lahko po naročilu vključimo tudi steklene ornamente različnih barv in oblik, ki služijo kot atraktiven okrasni dodatek. Če se torej odločate za nakup novih lesenih vhodnih vrat po meri ali drugega kvalitetnega pohištva po meri, si le oglejte našo pestro ponudbo, kjer boste zagotovo našli kaj po svojem okusu!

Gladka notranja vrata z masivnimi podboji

Notranja vrata po naročilu vam izdelamo hitro in ugodno ter pri tem upoštevamo vse vaše individualne želje in preference. Poleg lesenih masivnih vrat izdelujemo tudi steklena in furnirana sobna vrata ter garažna vrata v različnih dizajnih. Vhodna lesena masivna vrata po meri lahko izdelamo v enokrilni ali dvokrilni izvedbi, prav tako pa se lahko odločite tudi za drsna, nihajna ali prehodna gladka notranja vrata po naročilu. Naše družinsko podjetje Mizarstvo Oblak Boštjan se poleg tega ukvarja z izdelavo drugega modernega pohištva po naročilu, kot so vgradne omare, otroške sobe in kuhinje po meri ter veliko več. Vse izdelke pa prilagodimo vašim natančnim meram ter osebnim estetskim predstavam.

Gladka notranja vrataRustikalna lesena masivna vrata

Se odločate za renovacijo vašega stanovanja ter želite vanj vnesti prijetno domače vzdušje? Potem so rustikalna lesena masivna vrata prava za vas! Vzdrževanje rustikalnih vhodnih ali notranjih vrat je nadvse enostavno, pri čiščenju pa je priporočena uporaba nežnih čistil ter mehkih krp. Zelo priljubljen model sobnih vrat so tudi gladka notranja vrata, pred posameznim nakupom pa vam svetujemo, da se predhodno posvetujete z nami ter nam predstavite vaše specifične želje. Če bi torej radi imeli furnirana gladka notranja vrata ali masivna sobna in garažna vrata se le obrnite na nas in skupaj bomo oblikovali popolno pohištvo po meri za vas!